Slider

Directie - Reparatii & Diagnoza

Reparatii Casete de Directie

Firma noastra este specializata in servicii de reparatii casete de directie, pompe de servodirectie pentru autoturisme, rectificari chiuloase, scaun supapa. Reparatia casetelor de directie, a pompelor de servodirectie se realizeaza cu piese de schimb originale, respectiv simeringuri si seturi de reparatie produse de firme ce echipeaza original: CORTECO, ZF, STEFA, CFW.

Prelucrari prin aschiere, atelier strungarie, Rectificari arbore cotit (vibrochen) la cotele de reparatie, rectificari chiuloase, planare, rectificare supape si scaune supape, inlocuire ghiduri de supape.

Ce nu constientieaza majoritatea utilizatorilor de autoturisme este faptul ca ca achizitionand un produs second hand din dezmembrari nu se cunoaste gradul de uzura si pentru o suma infirma, comparativ cu valoarea aceluiasi produs nou, original, multi dintre ei cumpara piese care se folosesc o perioada scurta de timp. Intre a cumpara o piesa second hand din dezmembrari si a reconditiona piesa deja existenta, recomandabil este sa aleageti varianta reconditionarii. Costul de reconditionare este mult mai ieftin fata de piesa noua! Piesa reconditionată are calitatiile unei piese noi. Nu reconditionam casete de directie de pe autoturisme accidentate.

 Reconditionari Casete de Directie
 
Firma noastra este specializata in servicii de reparatii casete de directie, pompe de servodirectie pentru autoturisme, rectificari chiuloase, scaun supapa. Reparatia casetelor de directie, a pompelor de servodirectie se realizeaza cu piese de schimb originale, respectiv simeringuri si seturi de reparatie produse de firme ce echipeaza original: CORTECO, ZF, STEFA, CFW. Prelucrari prin aschiere, atelier strungarie, Rectificari arbore cotit (vibrochen) la cotele de reparatie, rectificari chiuloase, planare, rectificare supape si scaune supape, inlocuire ghiduri de supape.
 

LOCALIZARE

Social Links:

Service Multimarca:

Scroll to top
Contacteaza-ne !